Stylister

Vores stylister i frisørsalonen i Fredericia

 

Juniorstylist

En juniorstylist er vores betegnelse for en frisørelev, som er i gang med den certificerede 4-årige faguddannelse. Alle vores junior stylister i salonen er i forskellige faser i deres uddannelse. Vi kan derfor tilbyde vores kunder forskellige junior stylist-ydelser, alt efter hvor langt eleven er i deres frisøruddannelse. Alle elever bliver undervist og trænet i ZOOM BY ZOOM´s høje standarder indenfor kundeservice, klippeteknik, farveteknik og rådgivning.

Seniorstylist

En senior stylist er udlært frisør med den rigtige, certificerede 4-årige faguddannelse. Alle vores senior stylister er trænet i ZOOM BY ZOOM’s høje standarder indenfor klippeteknikker, farveteknikker og kundeservice. Det sikrer os, at alle senior stylister har et meget højt fagligt og servicemæssigt niveau, som gør, at du som kunde altid får den bedste oplevelse og højeste standard.

Top seniorstylist – owner

Vores top seniorstylist – owner har ligeledes den 4-årige faguddannelse, men har udviklet et særligt højt teknisk niveau, hvor frisøren træner, udvikler og underviser andre frisører nationalt og internationalt.