Hårdesign Løgstør er blevet til

Zoom by Zoom Løgstør

Pr. 1. juni 2022 er vi blevet en del af den danske frisørkæde Zoom by Zoom.

Derfor har vi ændret vores navn til Zoom by Zoom Løgstør.

Vi er stadig de samme. Samme firma. Samme indehaver. Samme adresse – og samme passionerede frisører og stylister. Nu blot en del af en endnu større familie.

Hvad kan vi?

Zoom by Zoom Løgstør er en moderne frisør i hjertet af Løgstør, som både klipper mænd, kvinder og børn. Og vi elsker lokale kunder, vi kender vores kunder og deres hår.

Hos Zoom by Zoom Løgstør forener vi din personlige stil med kompetent rådgivning om nye trends.

I vores salon bliver du altid mødt af en positiv sjov og god atmosfære. Vores frisører er altid med på de seneste trends – både når det gælder klip, farvning og permanent.

Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os derfor ikke kun på at give dig en god oplevelse og et flot resultat – men insisterer på det. Derfor tager vi os god tid til at lytte efter dine ønsker, så de kan kombineres med de bedste teknikker og behandlinger.

Som kunde hos Zoom by Zoom Løgstør er du garanteret kvalitetsprodukter til alle slags behandlinger. Vi har kundernes velvære i højsæde og bruger derfor udelukkende markedets bedste og mest skånsomme hårprodukter indenfor farve, vask, styling og extensions. På den måde er du sikret en ansvarlig og sund hårpleje med bedst mulige resultat.

Du finder os midt i hjertet af Løgstør, Østerbrogade 11A 9670 Løgstør. Kig indenfor i salonen og få en snak med en af vores dygtige frisører – vi glæder os til at se dig.

Eller ring til os på tlf. 98 67 75 10 eller 23 35 75 10