Zoom by Zoom Nibe

Frisørsalonen  Mirror i hjertet af Nibe er pr. 1. september 2020 blevet en del af den danske frisørkæde Zoom by Zoom.

Derfor har vi ændret vores navn til Zoom by Zoom Nibe.

Vi er stadig de samme. Samme firma. Samme indehavere. Samme adresse – og samme passionerede frisører og stylister. Nu blot en del af en endnu større familie.

Book en tid online

Tlf. 60 13 92 40

Hvad kan vi?

Leder du efter en dygtig frisør i Nibe eller skal håret sættes op og gøres klar til fest? Hos Zoom by Zoom Nibe har vi byens bedste frisørteam, som altid har fingeren på pulsen og er på forkant med de nyeste trends indenfor klipninger, opsætninger, farvninger, reflekser og extensions. Vi er en salon for hele familien og ønsker at være din foretrukne frisør i Nibe. Vi afsætter altid god tid til hver klipning og behandling, så du får lige præcis det look du efterspørger – og fortjener. Vi kræser om detaljerne, så du kan glædes over resultatet.

Hos Zoom by Zoom Nibe forener vi din personlige stil med kompetent rådgivning om nye trends. Vi er dedikerede frisører og stylister med tilsammen mere end 40 års erfaring, og vi er både fagligt og personligt engagerede i nye tendenser indenfor frisørbranchen. Derfor tager vi løbende på kurser og inspirationsture i ind- og udland. Det er din garanti for et flot resultat leveret af et topprofessionelt og dedikeret personale. Vores faglige stolthed afspejler sig i alle aspekter af vores arbejde, og der bliver hverken gået på kompromis med kvaliteten af vores håndværk eller din oplevelse som kunde. Hos os mødes du altid af smilende frisører, som har styr på både kompetencer og saks.

Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os derfor ikke kun på at give dig en god oplevelse og et flot resultat – men insisterer på det. Derfor tager vi os god tid til at lytte efter dine ønsker, så de kan kombineres med de bedste teknikker og behandlinger.

Uanset hvilken type klip eller behandling du ønsker, så tilbydes du en forfriskning mens klipningen står på. Vi ønsker, at du skal føle dig godt tilpas – både i salonens atmosfære og med din nye frisure.

Som kunde hos Zoom by Zoom Nibe er du garanteret kvalitetsprodukter til alle slags behandlinger. Vi har kundernes velvære i højsæde og bruger derfor udelukkende markedets bedste og mest skånsomme hårprodukter indenfor farve, vask, styling og extensions. På den måde er du sikret en ansvarlig og sund hårpleje med bedst mulige resultat.

Du finder os i Skomagergade 16 i hjertet af Nibe. Kig indenfor i salonen og få en snak med en af vores dygtige frisører eller book en tid her på hjemmesiden – vi glæder os til at se dig.

Velkommen til Zoom by Zoom Nibe – en frisørsalon for hele familien.