Teamet

Mød teamet i salonen/klinikken i Skive

Maja

Senior stylist / Permanent Makeupartist

Maja bor med sin kæreste og deres 3 børn i Skive. Hun har været frisør siden 2006, få måneder efter hun blev udlært, var drømmen om at blive selvstændig gået i opfyldelse, og Maja var indehaver af sin egen salon.

Fagligt er Maja altid på udkig efter udfordringer og udvikling, og er særligt vild med større farvebehandlinger.

Derudover, er hun både uddannet kosmetolog og permanent makeup-artist, hvor hun laver de smukkeste naturlige bryn – Altid med ansigtsfacon, knoglestruktur og hudtone for øje.

Hun lægger vægt på, at hendes medarbejdere er opdaterede med de nyeste trends, og at kundernes ønsker altid er i fokus. For Maja er holdånden i salonen meget vigtig, og betragter sammenholdet på sit team som noget helt unikt.

Maja sørger altid for at udvikle på sine evner som leder, i form af diverse kurser o.s.v. Det betyder ALT, at medarbejderne trives i deres arbejdsliv. glade medarbejdere = Glade kunder – som Maja siger 🙂

Julie T.

Seniorstylist / negletekniker / curl cut-specialist

Julie startede som frisør i 2007, og hun elsker alle aspekter af frisørfaget. Foruden at være frisør, har hun taget den pædagogiske assistentuddannelse, hvilket passer fint med, at hun har 3 børn, og bor i Skive sammen med sin mand. Julie er udlært i Viborg, men flyttede “hjem” i 2013. Hun løber lidt i fritiden, mest for at holde sig i gang, og så er hun udpræget familiemenneske. Den klassiske klip er Julies favorit, men hun er også til strukturbehandlinger, og det lidt mere skæve og frie udtryk – Og så er hun helt vild med at lave flotte negle!

Julie er også specialist i curl cut, og elsker at se kundernes glæde, når deres krøller får den rette omsorg og pleje – En stor forandring, når klipningen bliver tilrettelagt efter hver enkelt krølle.

Lolita

Senior stylist

Lolita har været frisør, siden hun var 13 år gammel, og har været selvstændig frisør gennem mange år i Skive. Hun bor med sin mand, Peter, i Ålbæk, med en lille dreng på 2, Basse (hund) og en lille blåøjet pige på seks (kat)

Hun er vild med alt frisørarbejde, især damearbejde. Det er lige fra håropsætninger og farvning, til klip og strukturbehandling – både i form af løft, fylde, bevægelse og krøl!

Lolita er særdeles vild med arbejdet som frisør helt generelt, for hende er det en livsstil, og hun sætter også en ære i, at salonen altid fremstår helt perfekt!

Lolita er også uddannet i makeup og negle, og er derudover også farve- og stilkonsulent – Hvilket også er med til, at hun altid tager udgangspunkt i kundens egne farver ved en farvebehandling.

Charlotte

Seniorstylist

Charlotte bor i Skive med hendes 2 døtre og hund.

Hun har været en del af Maja V-teamet siden 2012, og fagligt elsker Charlotte en flot pagefrisure og nyder især at klippe grafisk og stilrent. Men faktisk kan hun lide alle sine arbejdsopgaver og alle typer kunder hos Maja V. Alt er yndlings, siger hun.

Charlotte har også tidligere arbejdet som freelance-farvetekniker, hvor hun underviste især på frisørskoler o.l.

Patricia

Seniorstylist / vippespecialist

Patricia har drømt om at blive frisør siden hun var barn, og den drøm er gået i opfyldelse. Hun er oprindeligt fra Lem, men har været i lære i Thisted, hvor hun bestod sin svendeprøve med en flot bronze medalje!

Patricia bor i Skive med sin kæreste. Opsætninger er noget af det hun virkelig er vild med at lave, samt at klippe gradueret page, og i øvrigt alle andre forskellige frisurer. Patricia er tillige vores vippe-ekspert, og laver single eyelash-ekstensions og lashlift. Både i arbejdet som frisør, og privat, er Patricia en pige der elsker enhver udfordring.

Pernille

Seniorstylist

Pernille elsker arbejdet som frisør, hun er uddannet i 2001, og har masser af erfaring. Det er vigtigt for Pernille, at kunden altid føler sig godt tilpas, og at hver enkelt kunde får den bedste behandling.

Privat bor Pernille i Skive, og hun elsker at bruge sin fritid sammen med sine 2 piger. Pernille har ikke én favortikunde, derimod kan hun lide forandringen i at klippe og farve både børn, kvinder og mænd, såvel unge som ældre.

Pernille er også specialist i curl cut, og elsker at vejlede kunderne i, hvordan de bedst muligt styler deres krøller – Det gør en kæmpe forskel med den rette klipning og de rigtige pleje- og stylingprodukter.

Brit

Seniorstylist

Brit er uddannet frisør og har været i faget siden 2014. Hun er udlært i Herning, hvor hun har vundet flere frisør-konkurrencer i sin læretid. Bl.a. indenfor herrearbejde. Derudover bestod hun sin svendeprøve med en bronzemedalje.

Brit flyttede i 2018 til Vesthimmerland, hvor hun bor med sin kæreste. Samme år blev hun del af Zoom by Zoom Skive, hvor hun i flere år også var en del af det kreative team. Brit ligger stor vægt på den individuelle oplevelse hos kunden, hvor dialogen om det ønskede resultat er rigtig vigtig for hende. Hun er Curl Cut specialiseret og elsker permanent, men har en lige så stor kærlighed til langthårsteknikker, farver, større forandringer og brude hår/make-up. “Min vigtigste opgave er, at gøre en forskel for kunden netop den dag de vælger at sidde i min stol. Om du er dagens første, eller sidste kunde, så er opgaven lige vigtig.”

Julie L.

Senior stylist

Julie blev uddannet frisør i 2021. Hun elsker at skræddersy et look, som passer lige præcis til dig, din stil og personlighed. Hun gør meget ud af, at kunden føler sig lyttet til, og forstået, så kunden går hjem med lige præcis det resultat, som de drømmer om. Hun elsker især at skabe en smuk helhed ifb. med klip og farve. Derudover er hun også vores ekstensions- samt lash- og browlift specialist. Hun har tidligere arbejdet, som tekniker indenfor både klip og farve.

Laura

Seniorstylist

Laura blev udlært frisør i 2018, og har altid vidst, at hun ville være frisør. Da hun var færdig med frisøruddannelsen, tog hun til København, for at tilføje makeup-artist-uddannelsen til sit CV. Hun lægger både makeup i salonen, og kommer også gerne hjem til dig. Derudover, laver hun også både hår-ekstensions, lash- og browlift.

Laura bor i Skive sammen med sin kæreste. Hun bidrager altid med et smil og godt humør, og det smitter af, på både kunder og kolleger.

Noget af det, Laura ser som sin favorit, er at klippe en smuk page – Men hun elsker generelt at være kreativ med alt, indenfor både hårfarve, klip og permanent. Det at prøve nye ting af, og lave en smuk forandring gør Lauras arbejdsdag helt perfekt!

Sofie

Juniorstylist

Sofie startede på den 4-årige frisøruddannelse i august 2022. Med ca. 3 år tilbage af uddannelsen, er der stadig meget at lære, men Sofie er heldigvis
utrolig lærenem og omhyggelig, så hendes kompetencer ændres og forbedres uge for uge!

Sofie har haft en passion for frisørfaget siden barnsben, da hun i faget
kan udfolde sin kreativitet og være med til, at gøre en forskel for den
enkelte kunde.

Sofie er 22 år og er bosat i Viborg, hvor hun bor på sine hyggelige
små 30 kvm. Hun bruger gerne tiden udenfor salonen på at være sammen med
sine nære.

Sofie har erfaring fra detailbranchen, da hun tidligere har taget salgsassistentuddannelsen i Føtex – det kan tydeligt mærkes at hun er vant til at omgås mennesker og give en god kundeservice – Hvilket jo er en af vores spidskompetencer!

Derudover, har Sofie også tidligere arbejdet med både vippe-ekstensions og lashlift.
Kosmetisk Sygeplejerske

Kosmetisk Sygeplejerske

Cecilie

Cecilie er født og opvokset i Skive, hun flyttede til Århus efter gymnasiet, og sidenhen København, hvor hun boede i 12 år. Hende og hendes kæreste, Daniel, boede i Hellerup, hvor de også fik deres 2 børn. Hun har været sygeplejerske i 8 år, hvoraf de 5 er som intensiv sygeplejerske på Herlev Hospital.

Cecilie og hendes familie er flyttet “hjem” til Skive, hvor resten af Cecilies familie bor, men hun har fortsat jobbet i Herlev nogle dage om måneden.

Hun har taget uddannelsen som kosmetisk sygeplejerske hos Möhring Ellipse, og hun synes hele branchen er enormt spændende. Hun brænder for at gøre tingene ordentligt, så loyalitet, ærlighed og æstetik er det allervigtigste for hende. Hun giver altid et værdigt og kompetent modspil til sine kunder, og hun synes det er meget vigtigt, at kundens personlighed bevares, og skønheden blot optimeres, så det unikke i hvert ansigt bibeholdes.

Zoom Into Beauty er navnet på klinikken hos Zoom By Zoom / Maja V, og kommer blandt andet af vores værdier med at bevare hver enkelts naturlige skønhed.

Cecilie udfører Botox, Filler, Skinbooster, Skinpen, Kemisk peeling og Fire And Ice.