Single Eyelash Extensions

Vipper lavet med enkelt hår/1:1 teknik, giver længde og lidt mere fylde. Skal fyldes op hver 3. uge.

Holdbarheden på vipperne er individuel, og kan ikke garanteres. Flere faktorer kan påvirke holdbarheden, så som sovestilling, årstid, vejr, efterpleje og livsstil. Passer du dine vipper efter anvisningen, vil dine vipper holde op til 3 uger, hvorefter en opfyldning kræves for at beholde et pænt sæt vipper.

Efter behandlingen:

Undgå vand og damp de første 24 timer

Vær forsigtig med dine vipper, det vil forringe holdbarheden at gnide i øjnene – og man skal selvfølgelig undgå at hive og pille i vipperne, da det også vil skade naturvipperne.

Olie har en opløsende effekt på limen, som dine eyelash-ekstensions er påsat med. Undgå derfor at bruge olieholdige produkter omkring øjnene, og at røre for meget ved vipperne, da fingrene også har et naturligt fedtlag.

Vask dine vipper dagligt med en godkendt vippe-shampoo og vand (Vippe-shampoo kan købes i salonen) På den måde undgår du snavs og bakterier, og får nænsomt afrenset naturlige olier fra vipperne, samt fjernet makeup.

Brug ikke vippecurler eller mascara så længe du har påsatte vipper.

Børst nænsomt vipperne igennem med en blød og ren mascarabørste – den får du med ved behandlingen hos os.

Vi anbefaler at få en opfyldning hver 3. uge.

Ønsker du at få aftaget dine vipper, så kom altid ned og få det gjort hos os, det vil skade dine naturvipper hvis du selv prøver at fjerne dem (aftagning af vipperne er gratis, når du har fået lavet vipperne hos os)

Vi anbefaler, at du plejer dine naturvipper med en godkendt vippeserum, når du får påsat eyelash-ekstensions. På denne måde sørger du for at give dine vipper de bedst mulige vækstbetingelser, så de holdes sunde og stærke.

Har du yderligere spørgsmål, så spørg endelig 🙂