Permanent makeup – bryn

OBS! Det kræver ALTID 2-3 behandlinger, for et færdigt resultat, første gang du skal have lavet permanent makeup på brynene.

Derefter kræver det oftest en opfyldning efter et års tid, for nogle kortere tid, andre længere tid – Det er alt efter hudtype, alder, livsstil, og hvilken metode der er anvendt til behandlingen.

Se flere billeder på vores Instagram-profil.

Der er rigtig mange forskellige betegnelser indenfor permanent makeup, bryn – Microblading, 3D-bryn, nano-hairstrokes, skyggebryn, powderbrows, ombrebrows, hybridbrows osv.

Jeg tilbyder forskellige former for permanent makeup, indenfor bryn. Både microblading og med permanent makeup-maskine, så stort set alle ønsker kan indfries. Jeg synes dog det er rigtig vigtigt, at dine bryn passer til resten af dit ansigt, så derfor sørger jeg altid for at vejlede dig til den rette metode og facon, til netop din ansigtsfacon, og ligeledes hvilket pigment der passer til din hår- og hudtone. Jeg ønsker udelukkende at forskønne dine bryn, og ikke lave markante ændringer, der ikke passer til din knoglestruktur o.s.v.

Jeg gør opmærksom på, at det ikke er muligt, direkte at erstatte en kraftig bryn-makeup, med permanent makeup, men det vil helt klart gøre arbejdet med en evt. makeup meget lettere, da formen og symmetrien er lavet på forhånd.

Jeg anbefaler altid, at du kontakter mig inden booking af en behandling, især hvis du tidligere har fået lavet permanent makeup hos en anden klinik.

Al henvendelse og booking af permanent makeup, kan nemmest ske via sms til tlf. 28118532 Så svarer jeg så hurtigt som muligt. Der kan du også sende billeder af dine bryn, hvis du har fået lavet permanent makeup hos en anden klinik, så kan jeg oftest vurdere om jeg kan/vil lave touch up, eller om det kræver en fjernelse af gammelt permanent makeup først.

Microblading
En meget efterspurgt teknik, hvor jeg manuelt, ved hjælp af en pen med blades, udfører behandlingen i huden. Pigmentet bliver ”ridset” ned i huden. Hårstrå lavet med denne teknik, kan laves meget fine og tynde, og bliver derfor yderst naturtro. Det er både muligt at gøre brynene mere ensartede og symmetriske, og også at skabe et meget smukt resultat for dig der mangler hårene på brynet. Denne metode er ikke for alle hudtyper, blandt andet vil det ikke have en ret god holdbarhed på en fedtet/olieret hudtype.

Nano Hairstrokes
Her laver jeg hårstrå med permanent makeup-maskine, hvor hårene ”tatoveres” ned i huden. Det vil give et mere markant udtryk i forhold til microblading, og ofte vil holdbarheden være en smule bedre end microblading. Denne teknik fungerer til alle hudtyper.

Skygge/ombre
Jeg laver skygge osv. Både med maskine og med microblading, alt efter hudtype og ønsket resultat.

Se evt. før og efter-billeder på vores Instagram-profil –> @zoombyzoom_majav

Sådan foregår behandlingen af permanente bryn (microblading eller maskine):
Jeg sørger altid for at bedøve huden med en lokalbedøvende creme (er du overfølsom for tapin, så bedøves huden ikke) inden behandlingen. Mens cremen virker, gennemgår vi samtykkeerklæringen, som underskrives inden behandlingens start. Jeg optegner formen på brynene, som selvfølgelig skal godkendes af dig, og vi aftaler ligeledes hvilket pigment der skal bruges til behandlingen. Undervejs får du fortsat bedøvelse på brynene på skift, da jeg arbejder skiftevis med begge bryn, for at opnå det mest symmetriske og skånsomme resultat.

Når behandlingen er slut, gennemgår jeg instruktionerne for after-care, hvilket er yderst vigtigt du overholder, for at opnå et godt og holdbart resultat. Huden er ofte lidt rød efter behandlingen, men du kan sagtens tage videre på arbejde osv. Dog skal du undgå hård fysisk træning/sved, vand, makeup, renseprodukter o.l. på brynene (først når alt skorpe er faldet af, og mindst 7 dage efter behandlingen)

Jeg bruger udelukkende pigmenter fra PMU-Line.

OBS! Vi laver ikke permanent makeup på gravide eller ammende.