Zoom by Zoom åbner igen

Vi har fået lov til at åbne igen på mandag den 20. april. Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få styr på hvordan og hvornår.

Pas på jer selv og hinanden, og følg vores facebook og instagram profiler for sidste nyt og tiltag.

Opdateret den 17. april 2020.

Din frisør i Thisted

Ring eller brug vores online booking. Vi er klar til at give dig den bedste kvalitet og høj kundeservice inden for både herrerklip, børneklip samt dameklip.

Ring 97 92 36 37 eller…

Book en tid online

Vi er klar til at klippe dig

Kristian Bertelsen - Zoom by Zoom

Kristian Bertelsen / Top seniorstylist og ejer

Birte / Seniorstylist

Katja / Seniorstylist

Sanne / Seniorstylist / På barsel

Marianne / Seniorstylist

Fredrik / Seniorstylist

Lina / Juniorstylist

Maja / Juniorstylist

Anders / Juniorstylist

Junior Stylist

En Junior Stylist er vores betegnelse for vores elever, de er i gang med den certificerede 4-årige faguddannelse. Alle eleverne i salonen er i forskellige faser i deres uddannelse. Vi kan derfor tilbyde vores skønne kunder forskellige ydelser, alt efter hvor langt eleven er i deres uddannelse. Alle elever bliver undervist og trænet i alle ZOOM BY ZOOM´s høje standarder indenfor kundeservice, klippeteknik, farveteknik og rådgivning.

Senior Stylist

En Senior Stylist er udlærte frisører med den rigtige certificerede 4-årige faguddannelse. Alle vores Senior Stylister er trænet i ZOOM BY ZOOM’s høje standarder indenfor klippe-teknikker, farveteknikker og kundeservice. Det sikre os at alle Senior Stylister har et meget højt fagligt og servicemæssigt niveau, som gør, at du som kunde altid får den bedste oplevelse og højeste standard.

Top Senior Stylist

Vores Top Senior Stylist og OWNER har ligeledes den 4-årige faguddannelse, men har udviklet et særligt højt teknisk niveau, hvor frisøren træner, udvikler og underviser andre frisører Nationalt og Internationalt. Prismæssigt ligger vores Top Senior Stylist lidt højere end vores andre Stylister.

Følg os på facebook og instagram