Velkommen hos Zoom by Zoom Thisted

– din herre- og damefrisør i centrum af Thisted

Book en tid online

Nyhed:
Philip Martin’s – nyt brand i butikken

Vi har netop fået et stort sortiment af produkter fra det eftertragtede, italienske brand Philip Martin’s på hylderne i salonen.
Kom ind og hør mere og få professionel vejledning til, hvilke produkter der passer til netop dit hår.

Hele teamet står klar til at give dig den bedste kvalitet og høj kundeservice

Anders / Seniorstylist og indehaver

Katja / Seniorstylist

Marianne / Seniorstylist

Birte / Seniorstylist

Maja / Seniorstylist

Astrid / Juniorstylist

Emma / Juniorstylist

Clara / Juniorstylist

Junior Stylist

En Junior Stylist er vores betegnelse for vores elever, de er i gang med den certificerede 4-årige faguddannelse. Alle eleverne i salonen er i forskellige faser i deres uddannelse. Vi kan derfor tilbyde vores skønne kunder forskellige ydelser, alt efter hvor langt eleven er i deres uddannelse. Alle elever bliver undervist og trænet i alle ZOOM BY ZOOM´s høje standarder indenfor kundeservice, klippeteknik, farveteknik og rådgivning.

Senior Stylist

En Senior Stylist er udlærte frisører med den rigtige certificerede 4-årige faguddannelse. Alle vores Senior Stylister er trænet i ZOOM BY ZOOM’s høje standarder indenfor klippe-teknikker, farveteknikker og kundeservice. Det sikre os at alle Senior Stylister har et meget højt fagligt og servicemæssigt niveau, som gør, at du som kunde altid får den bedste oplevelse og højeste standard.

Top Senior Stylist

Vores Top Senior Stylist og OWNER har ligeledes den 4-årige faguddannelse, men har udviklet et særligt højt teknisk niveau, hvor frisøren træner, udvikler og underviser andre frisører Nationalt og Internationalt. Prismæssigt ligger vores Top Senior Stylist lidt højere end vores andre Stylister.

Følg os på facebook og instagram